پیتزا غذایی ایتالیایی فوق العاده خوشمزه است که تمام رده های سنی طرفدار آن هستند و همچنین برای آماده سازی آن زمان زیادی نمیبرد.پیتزا انواع مختلفی دارد که یک نوع آن پیتزا پپرونی است.پیتزا پپرونی به دلیل طعم خاص آن و همچنین استفاده از مواد غذایی ساده و کم، غذایی به صرفه و خوشمزه به حساب می آید و به راحتی می توانید آن را در آشپزخانه خود تهیه کنید و در کنار عزیزانتان نوش جان کنید

شاید برای شما این سوال پیش آمده باشد که چرا اسم این پیتزا را پپرونی گذاشته اند؟

در این پیتزا به دلیل استفاده از یک نوع سوسیس که به سوسیس پپرونی معروف است نام آن را پیتزای پپرونی گذاشته اند. این نوع پیتزا به چند روش متفاوت می توان آن را تهیه کرد که ما در این مقاله دو نوع از روش تهیه این پیتزا را آورده ایم پس تا پایان این مطلب ما را همراهی کنید

روش اول

مواد لازم :

  • خمیر پیتزا (که قبلا طرز تهیه خمیر پیتزا را به شما آموزش داده ایم و از اینجا می توانید بخوانید)
  • سس کچاپ : نصف پیمانه
  • سوسیس پپرونی :یک پیمانه
  • پنیر چدار و موزرلا:۱.۵ پیمانه
  • روغن مایع : یک قاشق غذا خوری

پیتزا پپرونی, طرز تهیه پیتزا پپرونی به 2 روش 

 مراحل آماده سازی:

  • د ر مرحله اول باید فر را روشن کنید و آن را روی دمای ۲۰۰ درجه سانتیگراد تنظیم کنید تا داغ شود و بعد خمیر پیتزا را همان طور که قبلا به شما آموزش دادیم آماده کرده و آن را با ضخامت نیم سانت روی سینی فر به کمک وردنه پهن کنید و از آن یک مستطیل ۳۰ در ۲۵ سانت در بیاورید و به صورت متقارن ۸ برش در دو طرف پیتزا ایجاد کنید
  • حالا سطح خمیر پیتزا را با سس بپوشانید و بعد پنیر پیتزا را روی آن بپاشید و بعد سوسیس پپرونی را ورقه ورقه کرده و روی مواد تان را با پپرونی بپوشانید و بعد دوباره پنیر پیتزا روی موادتان بریزید
  • لبه های خمیر را به شکل روی یکدیگر بگذارید
  • و دوباره روی پیتزا را با پپرونی و پنیر پیتزا کاملا بپوشانید و بعد آن را به مدت ۳۰ دقیقه در فر بگذارید و پس از اینکه آن را از فر خارج کردید به تکه های کوچک برش بزنید و نوش جان کنید

روش دوم

مواد لازم برای تهیه سس:

  • سیر : ۷ تا ۱۰ حبه
  • نصف فلفل دلمه ای
  • قارچ : ۷ عدد
  • نمک : به مقدار لازم
  • آویشن : به مقدار لازم
  • فلفل : به مقدار لازم
  • رب گوجه فرنگی : ۲ قاشق غذاخوری

مواد لازم برای تهیه پیتزا پپرونی:

  • پپرونی : ۱۵۰ گرم
  • پیاز کوچک : ۱ عدد
  • پنیر پیتزا : به میزان لازم
  • قارچ : ۴ عدد
  • ذرت: ۳ تا ۴ قاشق غذاخوری
  • نصف فلفل دلمه ای

مراحل آماده سازی:

اول سس را آماده می کنیم و بعد به سراغ آماده سازی خود پیتزا می رویم

  • برای سس مخصوص باید سیر را خیلی ریز خورد کنید و در مقدار کمی روغن زیتون تفت دهید تا رنگ آن طلایی شود و بعد فلفل دلمه ای را که ریز خورد کرده اید اضافه کنید و کمی تفت دهید
  • در این مرحله قارچ را اضافه کنید و کمی تفت دهید تا قارچ ها نرم شوند پس از اینکه قارچ ها نرم شدند دو عدد گوجه فرنگی را رنده کنید و به مواد اضافه کنید و در صورتی که گوجه فرنگی نداشتید می توانید دو قاشق غذاخوری رب گوجه اضافه کنید و کمی تفت دهید و بعد کمی آب اضافه کنید و حالا نمک و فلفل و آویشن به آن بیافزایید و پس از ۵ دقیقه سس شما آماده است می توانید آن را از روی گاز بردارید

پیتزا پپرونی, طرز تهیه پیتزا پپرونی به 2 روش

خب حالا به سراغ آماده سازی پیتزا می رویم:

  • خمیر را داخل ظرفی که از قبل چرب کرده اید قرار دهید و روی آن را با سس مخصوص بپوشانید
  • سوسیس پپرونی را به شکل ورقه ورقه برش بزنید و روی سطح خمیر را با پپرونی بپوشانید و بعد لابلای پپرونی می توانید قارچ و ذرت را بریزید به طوری که سطح مواد را بپوشاند
  • و حالا پیتزای پپرونی را به مدت نیم ساعت در فری که از قبل گرم کرده بودید قرار دهید و بعد از نیم ساعت پیتزا را از فر خارج کرده و روی آن را با کمی پنیر پیتزا و سوسیس پپرونی بپوشانید و مجددا پیتزا را داخل فر بگذارید تا زمانی که پنیر ها ذوب شوند می توانید گریل فر را روشن کنید و حتما مواظب باشید تا روی پیتزایتان که طلایی شد پیتزا را از فر بیرون بیاورید

پیتزای پپرونی شما آماده است می توانید نوش جان کنید

در این مقاله سعی کردیم دو روش ساده از روش تهیه پیتزا پپرونی را به شما آموزش دهیم شما می توانید هر کدام که مطابق با سلیقه تان بود را انتخاب کنید

پیتزا پپرونی, طرز تهیه پیتزا پپرونی به 2 روش


مشخصات

آخرین ارسال ها

آخرین جستجو ها